Бамбуковий каталог із Китаю

administrator
13 September
b63a3669074113 5b73bbebb2c01

Хто не ризикує, не п’є шампанського. Так кажуть перед тим, як пробувати щось нове, незвичне. Чи вдасться? Не дізнаєшся, доки не спробуєш.

  1. Каталог святилища
  2. Ідея обкладинки каталогу
  3. Концепція каталогу

Бамбуковый каталог из Китая

Каталог святилища

Дизайнер із Китаю CHANG YEN мав завдання розробити спеціальний випуск каталогу для одного зі святилищ. Крім вражаючого дизайну, особливістю каталогу було те, що обкладинка каталогу, м’яко кажучи, була нестандартною. Замовник попросив відмовитися від паперової обкладинки та класичної твердої палітурки. Каталог помістили в обкладинку із бамбука. Так, вам не почулося. Ось такі нестандартні ідеї народжуються, якщо підійти до будь-якого питання творчо.

Бамбуковый каталог из Китая

Ідея обкладинки каталогу

На обкладинці з бамбука вирізано символи, що позначають назву святилища, для якого розроблений каталог. Щоб підкреслити красу бамбукової обкладинки, дизайнер зробив суперобкладинку з надрукованим малюнком ручної роботи наставника. Деревина у поєднанні зі шматочками кальки дає неймовірний візуальний ефект. На звороті обкладинки білим кольором зображено вид на небо зсередини монастиря.

Бамбуковый каталог из Китая

Бамбуковый каталог из Китая

Концепція каталогу

Внутрішній блок складається із умовних трьох частин. Передній форзац надрукований на білому папері та символізує день. Задній форзац виготовлений із чорного паперу та символізує ніч. А внутрішній блок містить зображень храму, як у денний час або після «відкриття» каталогу. На задній кришці також розмістили USB-накопичувач з детальною інформацією про храм, яка відтворюється на будь-якому пристрої, що підтримує USB-накопичувачі.

Бамбуковый каталог из Китая

Робота над проектом тривала вісім місяців. Але вона була недаремною. У результаті вийшов нереальний каталог, який викликав величезний інтерес клієнтів замовника. Більше того, дизайнер, який розробив і втілив цю ідею в життя, збільшив кількість замовників і шанувальників портфоліо з авторськими роботами з дизайну поліграфії і не тільки.

Бамбуковый каталог из Китая

Не бійтеся експериментувати та підходити творчо до звичайних, на перший погляд, завдань. У друкарні Huss не бояться непростих замовлень. Наші майстри постійно пробують нові техніки та технології друку, і накопичили понад 10 років успішного досвіду роботи із замовленнями різної складності. Надсилайте заявки на друк на пошту marketing@huss.com.ua, або через спеціальну форму на сайті  друкарні.

___________________________

У нашій друкарні ви можете замовити виготовлення та друк каталогів будь-якої складності.

Кожен день ми стараємося заради вас, висвітлюючи найцікавіші події, і тримаємо вас в курсі всіх останніх новин.

Підписатися на розсилку

Проконсультуватися

Зателефонувати

Написати

Дякую за заявку! Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.