Головний відтінок 2019 року

administrator
06 December
1544085336 1032
  1. Головний відтінок 2019 року
  2. Процес вибору головного відтінку року за версією Pantone
  3. Про компанію Pantone Color Institute

Головний відтінок 2019 року

Інтернет рясніє новинами, про те, що Інститут кольору Pantone, як і щороку до цього, вибрав трендові кольори року.

У 2019 таким стане «Живий корал» (16-1546 Living Coral) – життєстверджуючий відтінок помаранчевого із золотим. На думку експертів, він уособлює оптимізм, чуттєвість, дружелюбність, енергійність і безтурботність.

Главный оттенок 2019 года

На відміну від цифрових технологій та соціальних мереж, які все частіше вторгаються в наше життя, колір «Живий корал» дозволяє налагодити взаємини і близькість, яких нам все більше не вистачає. Комунікабельний, енергійний, привабливий характер кольору уособлює наше прагнення до грайливого настрою, символізуючи нашу вроджену потребу в оптимізмі та радості. Цей оживляючий колір зачаровує око і розум, немов коралові рифи, які таять у собі калейдоскопи квітів на дні океану.

Главный оттенок 2019 года

Процес вибору головного відтінку року Pantone

Упродовж 20 років колір року Pantone вплинув на прийняття рішень про купівлю продуктів у різних галузях промисловості, в тому числі моді, інтер’єрному та промисловому дизайні, а також друці поліграфії, розробці упаковки товарів та графічному дизайні.

Главный оттенок 2019 года

Процес вибору кольору року вимагає ретельного розгляду та аналізу тенденцій. Для того, щоб регулярно оголошувати «колір року», експерти Pantone з кольору в Pantone Color Institute досліджують світ у пошуку нових відтінків кольорів. У процесі пошуку експерти досліджують індустрію розваг, фільми, мистецтво, моду, всі сфери дизайну, популярні місця для подорожей, новий спосіб життя, ігрові стилі та соціально-економічні умови. На ухвалення рішення можуть також вплинути нові технології, матеріали, текстури та ефекти, що впливають на колір, соціальні мережі та навіть майбутні спортивні події, які привертають увагу всього світу.

Главный оттенок 2019 года

Про компанію Pantone Color Institute

Інститут кольору Pantone (Pantone Color Institute) – це бізнес-підрозділ у Pantone, який виділяє найпопулярніші кольори сезону, прогнозує глобальні тенденції кольору та консультує компанії щодо використання кольору у візуальній ідентифікації продукту та бренду. Завдяки сезонним прогнозам тенденцій, колірної психології та консалтингу кольорів, Pantone Color Institute співпрацює зі світовими брендами, щоб використовувати силу, психологію та емоції кольору в дизайні.

Главный оттенок 2019 года

___________________________

Професійно та вчасно виготовимо блокноти а індивідуальним зразком та макетом з доставкою по Києву та Україні.

Кожен день ми стараємося заради вас, висвітлюючи найцікавіші події, і тримаємо вас в курсі всіх останніх новин.

Підписатися на розсилку

Проконсультуватися

Зателефонувати

Написати

Дякую за заявку! Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.