Основні причини для друку в Huss

administrator
06 October
DSC 7195

Фамільна друкарня Huss – друкарня, якій довіряють найважливіші тиражі.

Нашій друкарні довіряють такі компанії, як Bayer, Rehau, Shell, Plastics, Husqvarna, Schneider Electric, ETI і ін .. 86% наших клієнтів стають постійними. Приєднуйтесь та відчуєте всі переваги особисто.

  • Менеджери підберуть найкращі рішення по виготовленню друкованих рекламних матеріалів виходячи з ваших завдань і бюджету. Це допомагає заощадити час, фінанси та інші ресурси, отримавши при цьому поліграфію високої якості.
  • Перевіримо макет на наявність технічних помилок і підкажуть як виправити їх. Завдяки цьому ви отримаєте свій тираж відповідно до ваших очікувань.
  • Здаємозамовлення вчасно, тому ви не підведете себе, клієнтів і партнерів по бізнесу.
  • Сертифікат якості ISO 9001 доводить, що ми регулярно покращуємо систему менеджменту якості продукції, яку виробляємо, та орієнтовані на наших клієнтів і їх вимоги до продуктів і послуг.
  • Нас не лякає складна продукція, адже наші майстри постійно експериментують, і мають успішний досвід в її виробництві.
  • Ми усвідомлюємо як важливо взаєморозуміння між замовником і клієнтом, яке налагоджується в процесі спілкування. Тому намагаємося, щоб воно було комфортним для обох сторін на всіх його етапах.
  • Отримайте замовлення з доставкою по Києву та Україні.
  • Використовуємо європейське обладнання, матеріали і фарби, тож ви отримаєте якісну поліграфію за справедливими цінами.
  • Друкарня Huss працює більше 10 років на ринку. За цей час ми зібрали досвід, кваліфікованих спеціалістів і репутацію, тому ви можете покластися на нас.

Насправді причин довірити нам свої тиражі набагато більше, але головне, що друкарня Huss – це завжди очікуваний результат в потрібні терміни 😉

Телефонуйте (044) 587-98-53, залишайте заявки на сайті або на marketing@huss.com.ua

shablon-dlya-otzyva

Ми ділимося корисною інформацією із області маркетингу та поліграфії у нашому блозі, а зразки продукції, надрукованої у нас, ви знайдете у портфоліо, або заїжджайте до нас у гості за адресою: вул. Шахтарська, 5, м. Київ.

Кожен день ми стараємося заради вас, висвітлюючи найцікавіші події, і тримаємо вас в курсі всіх останніх новин.

Підписатися на розсилку

Проконсультуватися

Зателефонувати

Написати

Дякую за заявку! Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.